Kompetencer

Glumsø Bogtrykkeri tilbyder en bred vifte af produkter og services, der alle tilsammen gør, at vi kan servicere vores kunder på bedst mulig vis.

Prepress

Vores Prepress er en højteknologisk afdeling, som klargør digitalt materiale til færdige tryksager.

For at få et trygt og sikkert prepress-forløb er man nødt til at have tjek på alle mulige og umulige fejlkilder. Service og sparring er nøgleordene – ligesom i alle vore andre afdelinger.

Vi arbejder på såvel MAC som PC platform, og kan løse næsten alle former for grafisk arbejde. Der arbejdes med hovedvægt på PDF Workflow.

Trykkeri

I Glumsø Bogtrykkeri arbejdes der med 4 og 5 farve HEIDELBERG trykmaskiner med og uden lak, i format 72*102 cm. CIP 3 data overført fra CTP sørger for optimale startbetingelser på trykmaskinerne som via CPC tal fjernet kvalitetspult fastholder trykkvalitet fra start til slut. Lad det komme an på en prøve!

Bogbinderi

Med overtagelsen af B. Thorgils A/S i 2001, fik Glumsø Bogtrykkeri egen bogbinderafdeling, hvilket betyder at vi kan tilbyde optimal service for vores kunder.

Allerede under fremstillingsforløbet kan der reserveres tid til din ordre således at den samlede produktionstid reduceres. Vi har kontrol over hele processen, og reaktionstiden er derfor optimal.

Vi falser fra 4 til 32 sider – portfalsning og op til 7 fløje, zig-zag, lægfalsning eventuelt som dobbelt produktion, med overskæring etc. På vores samlehæfter producerer vi små som store formater. Med 6 automatiske pålæggere samt falsepålægger gøres det rationelt og fleksibelt. Format fra 143x88mm op til A3 højformat samt evt. lægfalsning som sidste funktion.

E-pages

Med E-pages kan vi tilbyde vore kunder at have en online version af deres magasin på nettet.

Programmet er et såkaldt bladreprogram, hvor jeres kunder vil kunne bladre i den uploadede version af jeres magasin frem for at skulle downloade tunge enkelte PDF-filer.

Vi er forhandlere af E-pages og kan tilbyde denne løsning til meget favorable priser, når vi har jeres magasin i trykning.

Har du spørgsmål omkring e-pages, er du velkommen til at kontakte os.

PortoService

Hos PortoService ApS får du den bedste rådgivning, når det handler om porto, distribution og abonnementsstyring. Portoservice ApS er en virksomhed med kerneområde i distribution af blade, magasiner m.v. Glumsø Bogtrykkeri var en af medstifterne af Porto Service.