Miljøcertificeringer

på Glumsø Bogtrykkeri A/S gør vi meget for at beskytte miljøet, og derfor har vi opnået licens til at Svanemærke og FSC Mærke vores tryksager. Herunder kan du læse nærmere om hvad de forskellige certificeringer står for.

Svanemærket

Svanen er Nordisk Ministerråds miljømærke for produkter der ikke er fødevarer – de såkaldte non-food produkter. Svanemærket viser, at varerne er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. Mærket sætter grænser for udledning af giftige stoffer og for indholdet af uønskede stoffer i varen. Læs mere på www.ecolabel.dk

FSC® (Forest Stewardship Council®)

FSC er en international non-profit mærkningsordning til bæredygtigt træ og papir. Kort beskrevet er FSC-mærket en garanti for bæredygtigt træ og papir, du kan købe med god samvittighed.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Når du køber FSC, ved du med andre ord, hvad du får – ligegyldigt om det er et produkt fra Danmark eller Bolivia.  Læs mere på www.fsc.dk

Vinsa – Virksomhedsnetværk for socialt ansvar

Glumsø Bogtrykkeri er medlem af Vinsa – Virksomhedsnetværk for socialt ansvar

Arbejdsmiljø

Vi er kategoriseret som niveau 1 virksomhed, hvilket betyder:

  • at Arbejdstilsynet har vurderet det generelle arbejdsmiljø som tilfredsstillende
  • at egenindsatsen for at opretholde et godt arbejdsmiljø er tilfredsstillende
  • at APV – arbejdspladsvurdering er gennemført tilfredsstillende.